Giriş Kayıt
Vasant Katkar

Vasant Katkar


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Vasant Katkar, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Saugandh (1991), Afsana Pyar Ka (1991), Joru Ka Ghulam (2000), Mr. Bond (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 5.1 784
1993 Aile Sanat Yönetmeni 6.4 443
1993 Komedi Sanat Yönetmeni 4.7 92
1992 Dram Sanat Yönetmeni 5.4 109
1992 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 572
1991 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.3 557
1991 Romantik Sanat Yönetmeni 6.2 665
1991 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.7 13
1991 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 795
1989 Dram Sanat Bölümü 5.2 231
1986 Fantastik Sanat Bölümü 6.6 610
1985 Korku Sanat Yönetmeni 5.8 49
1982 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.6 21
1980 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 77
1978 Sanat Bölümü 6.3 19
1974 Sanat Bölümü 6.6 40
1974 Dram Sanat Bölümü 6.3 89
1972 Romantik Sanat Bölümü 6.1 79
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018