Giriş Kayıt
Vasant Katkar

Vasant Katkar


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Vasant Katkar, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Saugandh (1991), Afsana Pyar Ka (1991), Joru Ka Ghulam (2000), Mr. Bond (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 5.0 778
1993 Aile Sanat Yönetmeni 6.4 443
1993 Komedi Sanat Yönetmeni 4.7 92
1992 Dram Sanat Yönetmeni 5.5 107
1992 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 568
1991 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.6 341
1991 Romantik Sanat Yönetmeni 6.3 640
1991 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.7 13
1991 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 794
1989 Dram Sanat Bölümü 5.2 223
1986 Fantastik Sanat Bölümü 6.6 599
1985 Korku Sanat Yönetmeni 5.8 48
1982 Aksiyon Sanat Yönetmeni 3.6 21
1980 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 77
1978 Sanat Bölümü 6.2 17
1974 Sanat Bölümü 6.6 39
1974 Dram Sanat Bölümü 6.3 88
1972 Romantik Sanat Bölümü 6.1 78
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018