Giriş Kayıt
Heather Gross

Heather Gross


Sesler

Heather Gross, sesler.

Kadın Affetmez (2017), Melekler Amerika'da (2003), Gece Planı (2013), Chi-Raq (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kadın Affetmez
2017 Dram Sesler 6.3 43,528

Can Dostum
2017 Macera Sesler 7.1 54,851
2016 Komedi Sesler 5.8 6,529
2016 Biyografi Sesler 7.4 13,157

Cehennem
2016 Aksiyon Sesler 6.2 139,949
2016 Biyografi Sesler 7.2 3,451
2016 Suç Sesler 8.5 100,665
2016 Dram Sesler 7.2 7,720

Aşk ve Gurur ve Zombiler
2016 Aksiyon Sesler 5.8 46,496
2015 Biyografi Sesler 8.1 368,074

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Sesler 5.8 18,091
2015 Dram Sesler 5.7 8,173
2015 Komedi Sesler 5.5 9,638
2015 Biyografi Sesler 6.6 3,613
2015 Belgesel Sesler 7.1 253

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Sesler 5.5 61,720
2015 Suç Sesler 6.7 54,605

Gül Suyu
2014 Biyografi Sesler 6.6 9,863

Sihirli Orman
2014 Macera Sesler 6.0 124,073

Benim Komşum Bir Melek
2014 Komedi Sesler 7.2 89,655

Çapkın Profesör
2014 Komedi Sesler 6.2 16,722

İki Gecelik Aşk
2014 Komedi Sesler 6.4 60,810
2014 Aksiyon Sesler 5.8 1,151

Gece Planı
2013 Aksiyon Sesler 6.0 12,798

Başkanların Uşağı
2013 Biyografi Sesler 7.2 102,796
2013 Dram Sesler 6.2 25,509

Kiralık Aşık
2013 Komedi Sesler 6.2 22,522

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 Dram Sesler 7.3 81,500

Para Avcısı
2013 Biyografi Sesler 8.2 1,043,106
2013 Komedi Sesler 5.4 1,844

Pırıltılı Hayatlar
2013 Biyografi Sesler 5.6 77,964
2013 Suç Sesler 6.4 461
2013 Belgesel Sesler 6.4 1,931
2013 Dram Sesler 6.1 635

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Sesler 5.8 13,999
2012 Romantik Sesler 5.5 658

Körfez
2012 Korku Sesler 5.6 23,503

Ne Duruyorsun?
2012 Komedi Sesler 5.6 7,042
2012 Komedi Sesler 6.5 44

Kazananlar Kulübü
2011 Komedi Sesler 7.2 51,692

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Sesler 6.9 93,411

Genç Yetişkin
2011 Komedi Sesler 6.3 74,368

Başka Bir Yerde
2010 Dram Sesler 6.3 40,361
2010 Komedi Sesler 7.1 125,884
2010 Belgesel Sesler 7.2 88

Sevgili John
2010 Dram Sesler 6.3 129,307
2010 Suç Sesler 8.6 160,640
2009 Macera Sesler 5.8 11,411
2009 Biyografi Sesler 7.0 96,961

Sislerin İçinden
2009 Suç Sesler 6.1 15,312
2009 Dram Sesler 5.9 409
2009 Dram Sesler 4.8 126

Şefkat
2009 Suç Sesler 5.5 7,302

Okuyucu
2008 Dram Sesler 7.6 218,527

Şüphe
2008 Dram Sesler 7.5 114,139

Hayat Yolu
2008 Dram Sesler 6.7 3,016

Misafir
2007 Suç Sesler 7.7 40,249

Savage Ailesi
2007 Komedi Sesler 7.2 34,498

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Sesler 7.1 100,733

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Sesler 6.8 93,977

Tam Gaz
2007 Komedi Sesler 6.7 69,974

Bin Yıllık Hayır Duası
2007 Dram Sesler 6.7 1,002

Kusursuz Yabancı
2007 Suç Sesler 5.7 42,611
2006 Biyografi Sesler 6.4 93,270
2005 Biyografi Sesler 7.4 117,543

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Sesler 6.9 341,656
2005 Gerilim Sesler 5.3 334

Daha Yaklaş
2004 Dram Sesler 7.3 191,230

Stepford Kadınları
2004 Komedi Sesler 5.3 56,558

Melekler Amerika'da
2003 Dram Sesler 8.3 24,494

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 Gizem Sesler 4.8 9,505

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Sesler 6.2 50,039

Komplo
2001 Aksiyon Sesler 6.8 113,429
2000 Komedi Sesler 5.6 8,791

Kaplan Ve Ejderha
2000 Aksiyon Sesler 7.9 240,749

Şanslı Sayılar
2000 Komedi Sesler 5.0 9,415

Aydaki Adam
1999 Biyografi Sesler 7.4 117,050
1999 Komedi Sesler 6.8 8,485
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019