Giriş Kayıt
Stuart Ford

Stuart Ford


Yapımcı

Stuart Ford, yapımcı.

Yargıç Dredd (2012), Locke (2013), Koruyucu (2012), İntikam Benim (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stuart A. Ford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yapımcı    
2018 Korku Yapımcı 5.7 781
2018 Romantik Yapımcı 6.1 2,443
2018 Aksiyon Yapımcı    

Otopsi
2016 Korku Yapımcı 6.8 64,941

Otoban
2016 Aksiyon Yapımcı 5.7 12,138

Savaş Vadisi
2016 Biyografi Yapımcı 8.1 334,350
2016 Dram Yapımcı 5.5 6,561

Siyahın Elli Tonu
2016 Komedi Yapımcı 3.5 16,056

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Yapımcı 6.9 40,518

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Yapımcı 6.3 34,568
2015 Korku Yapımcı 4.2 10,959

13 Günah
2014 Korku Yapımcı 6.3 28,104
2014 Aksiyon Yapımcı 5.3 3,296

Anormal Aktivite 2
2014 Komedi Yapımcı 4.7 17,153

Vampir Akademisi
2014 Aksiyon Yapımcı 5.5 47,801
2014 Belgesel Yapımcı 7.4 422
2014 Korku Yapımcı 4.8 1,852

Dünyanın Sonu
2013 Korku Yapımcı 6.3 19,308

Ayin
2013 Korku Yapımcı 6.1 13,661
2013 Dram Yapımcı 7.1 114,151

Anormal Aktivite
2013 Komedi Yapımcı
Çeşitli
5.1 38,969
2013 Belgesel Yapımcı 1.7 17,120

Dinozorlarla Yürümek 3D
2013 Animasyon Yapımcı 5.2 9,128

Paranoya
2013 Dram Yapımcı 5.7 32,313
2013 Gerilim Yapımcı 5.4 2,945

Geceyarısından Önce
2013 Dram Çeşitli 7.9 117,111

Çılgın Joe
2013 Aksiyon Yapımcı 6.2 59,209

İntikam Benim
2013 Aksiyon Yapımcı 6.5 59,900

Büyük Tuzak
2013 Aksiyon Yapımcı 6.1 29,745

İntikam Kurşunu
2012 Aksiyon Yapımcı 5.7 43,575

Lanet
2012 Korku 6.8 189,518
2012 Suç Yapımcı 6.0 2,897

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Yapımcı 7.1 228,178

Körfez
2012 Korku 5.6 22,530

Koruyucu
2012 Aksiyon Yapımcı 6.5 93,463
2012 Macera Yapımcı 5.0 7,531
2009 Suç Yapımcı 5.8 5,898
2009 Dram Yapımcı    

Gol! 2
2007 Dram Yapımcı 5.9 26,326

Ölü Adamın Cömertliği
2006 Western Yapımcı 3.8 444

Gol
2005 Dram Çeşitli 6.7 55,850
2001 Animasyon    

Çikolata
2000 Dram 7.3 164,274
2000 Dram 6.0 8,571

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram 7.4 85,931
- Komedi Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,287) Shameless (2,031) Fear the Walking Dead (1,713) Suits (1,483) Castle Rock (1,366) La Casa de Papel (1,235) Bodyguard (1,224) Mayans M.C. (1,083) The 100 (1,052) Vikings (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018