Giriş Kayıt
Joe De Bonis

Joe De Bonis


Kameraman

Joe De Bonis, kameraman.

An Englishman in New York (2009), (1993) Late Night with David Letterman (1993), (2006) Rachael Ray (2006), (2010) See You in September (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joe DeBonis | Joe Debonis | Joseph Debonis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Müzik Kameraman 8.6 233
2010 Komedi Kameraman 4.7 644
2009 Dram Kameraman 7.2 1,246
2006 Talk-Show Kameraman 4.4 844
1993 Komedi Kameraman 7.5 3,548
1975 Komedi Kameraman 8.1 38,402
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019