Giriş Kayıt
Mike Cassell

Mike Cassell


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Mike Cassell, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Koğuş (2010), Mozart Ve Balina (2005), At Middleton (2013), Falling Up (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.5 6,966
2013 Aile Sanat Bölümü 6.3 214
2012 Aile Sanat Bölümü 7.8 87

Koğuş
2010 Korku Sanat Bölümü 5.6 37,563
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,301
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.3 2,214

Yalnız Kalpler
2006 Suç Sanat Bölümü 6.5 19,190

Mozart Ve Balina
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.9 8,201

Lanetli Elmas
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 1,849
2004 Gerilim Sanat Yönetmeni 5.2 1,329

Celladın Laneti
2003 Korku Sanat Yönetmeni 5.0 2,334
Dizi Altyazıları
Vikings (6,753) Supernatural (2,036) Titans (1,706) Outlander (1,477) The Big Bang Theory (1,313) Friends (1,002) The Flash (931) La Casa de Papel (849) Arrow (823) Black Mirror (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018