Giriş Kayıt
Mike Cassell

Mike Cassell


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Mike Cassell, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Koğuş (2010), Mozart Ve Balina (2005), At Middleton (2013), Falling Up (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.5 6,886
2013 Aile Sanat Bölümü 6.3 212
2012 Aile Sanat Bölümü 7.8 85

Koğuş
2010 Korku Sanat Bölümü 5.6 37,293
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,284
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.3 2,193

Yalnız Kalpler
2006 Suç Sanat Bölümü 6.5 19,096

Mozart Ve Balina
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.9 8,133

Lanetli Elmas
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 1,831
2004 Gerilim Sanat Yönetmeni 5.2 1,313

Celladın Laneti
2003 Korku Sanat Yönetmeni 5.0 2,312
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018