Giriş Kayıt
Keith Nickoson

Keith Nickoson (43)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Keith Philip Nickoson, 01 Şubat 1976 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni.

Call Me Lucky (2015), (2003) Görkemli Hayatım (2003), (2008) The Rocker (2008), (2002) Welcome to Collinwood (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Keith Philip Nickoson
Doğum Tarihi: 01 Şubat 1976
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Keith P. Nickoson
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 39 Suç Kameraman 5.8 7,641
2015 39 Aile Kameraman 3.4 271
2015 39 Belgesel Kameraman 7.6 1,778
2015 39 Komedi Kameraman 6.0 8,883

Bayan Meadows
2014 38 Dram Kameraman 5.7 6,452

Karar Günü
2014 38 Dram Kameraman 6.8 47,815
2014 38 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
4.5 81
2014 38 Belgesel Kameraman 8.6 7
2012 36 Aksiyon Kameraman 5.1 30,736

Eğlence Boyutu
2012 36 Komedi Kameraman 5.4 12,787

Yenilmezler
2012 36 Aksiyon Kameraman 8.1 1,149,889
2011 35 Belgesel Kameraman    

Durdurulamaz
2010 34 Aksiyon Kameraman 6.8 170,875
2009 33 Dram Kameraman 6.5 71
2008 32 Komedi Kameraman 6.2 35,093

Örümcek Adam 3
2007 31 Aksiyon Kameraman 6.2 452,047
2006 30 Dram Kameraman 5.9 81

Aşk Yolculuğu
2006 30 Komedi Kameraman 5.6 5,806
2004 28 Dram Kameraman 7.0 65
2004 28 Kısa Metraj Kameraman 7.6 17

Boksun Kraliçesi
2004 28 Biyografi Kameraman 5.3 6,373

Deep Attack
2004 28 Aksiyon Kameraman 4.7 671

Görkemli Hayatım
2003 27 Biyografi Kameraman 7.5 45,224
2003 27 Dram Kameraman 5.7 418
2002 26 Biyografi Kameraman 7.3 30,271
2002 26 Komedi Kameraman 6.4 13,453

Sır
2002 26 Dram Kameraman 5.7 78
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019