Giriş Kayıt
Rachida Brakni

Rachida Brakni (47)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Rachida Brakni, 15 Şubat 1977 Paris, Ile-de-Fransa, Fransa doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Chaos (2001), Neuilly sa mère! (2009), Une affaire d'état (2009), Devlet Sırrı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1977
Doğum Yeri: Paris, Ile-de-Fransa, Fransa
Burcu: Kova
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 45 Dram Oyuncu 6.5 239
2022 45 Komedi Oyuncu 6.1 78
2020 43 Oyuncu 5.2 165
2019 Suç Oyuncu 7.0 23
2016 39 Dram Yönetmen
Senarist
6.3 59
2016 News Oyuncu 6.4 146
2013 36 Komedi Oyuncu 5.8 100
2012 35 Dram Oyuncu 4.4 100
2012 Dram Oyuncu 7.5 795
2011 34 Dram Oyuncu 6.2 343
2009 32 Gerilim Oyuncu 6.3 660
2009 32 Komedi Oyuncu 5.5 2,525

Devlet Sırrı
2008 31 Gerilim Oyuncu 6.3 3,727
2008 31 Dram Oyuncu 5.8 653
2008 31 Aksiyon Oyuncu 3.9 642

Tanrı'nın Ofisi
2008 31 Komedi Oyuncu 6.2 272
2007 30 Oyuncu 6.5 45
2007 Dram Oyuncu 6.2 88
2007 30 Oyuncu 5.6 14
2006 29 Komedi Oyuncu 4.8 86
2006 29 Dram Oyuncu 6.3 148

Avrupa'da Bir Gün
2005 28 Komedi Oyuncu 6.5 1,187
2004 27 Dram Oyuncu 6.4 144
2003 26 Suç Oyuncu 6.1 470
2001 24 Komedi Oyuncu 7.0 2,476
2001 24 Dram Oyuncu 6.7 572
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024