Giriş Kayıt
Baltasar Breki Baltasarsson

Baltasar Breki Baltasarsson


Oyuncu, Özel Efekt, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Baltasar Breki Baltasarsson, oyuncu, Özel efekt, yönetmen asistanı, sanat bölümü.

Ófærð (2015) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: Breki
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.1 9,455

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Özel Efekt 5.8 222,670
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 439,690

Derin Sular
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.7 4,360
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 106
2007 Dram Oyuncu 6.4 175

Cennete Kısa Bir Yolculuk
2005 Dram Özel Efekt 6.0 4,300
2000 Komedi Oyuncu 6.9 8,841
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018