Giriş Kayıt
Baltasar Breki Baltasarsson

Baltasar Breki Baltasarsson


Oyuncu, Özel Efekt, Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Baltasar Breki Baltasarsson, oyuncu, Özel efekt, yönetmen asistanı, sanat bölümü.

Ófærð (2015) yapımıyla biliniyor.

Takma İsmi: Breki
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.1 9,800

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Özel Efekt 5.8 223,711
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 442,261

Derin Sular
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.7 4,402
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 106
2007 Dram Oyuncu 6.4 176

Cennete Kısa Bir Yolculuk
2005 Dram Özel Efekt 6.0 4,329
2000 Komedi Oyuncu 6.9 8,911
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018