Giriş Kayıt
Sarah Clarke

Sarah Clarke (47)


Oyuncu

Sarah Lively Clarke, 16 Şubat 1972 St. Louis, Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

2002 yılının Eylül ayında Xander Berkeley ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Alacakaranlık (2008), Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1 (2011), Trust Me (2009), Bosch (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sarah Lively Clarke
Doğum Tarihi: 16 Şubat 1972
Doğum Yeri: St. Louis, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Sarah Berkeley | Sarah Lively
Takma İsmi: Creathon
Burcu: Kova
Boyu: 1.63 m
7.7 (3 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 46 Biyografi Oyuncu 8.7 20
2018 46 Gerilim Oyuncu 4.5 172
2017 45 Dram Oyuncu 5.3 192
2016 44 Komedi Oyuncu 4.9 768
2014 Dram Oyuncu 8.4 30,352

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Oyuncu 7.3 32,259

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 40 Macera Oyuncu 5.5 211,859
2011 Oyuncu 8.4 3,635

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 39 Macera Oyuncu 4.9 205,348
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 46,054
2010 38 Dram Oyuncu 4.4 235

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 38 Macera Oyuncu 5.0 208,561
2010 38 Komedi Oyuncu 4.5 173
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,975
2009 Dram Oyuncu 7.3 1,028
2009 Komedi Oyuncu 8.0 3,872
2009 37 Komedi Oyuncu 5.7 5,617

Alacakaranlık
2008 36 Dram Oyuncu 5.2 388,598

Mutlu Sonlar
2005 33 Komedi Oyuncu 6.4 8,640

On Üç
2003 31 Biyografi Oyuncu 6.8 75,199

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 24,513

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 104,980
2002 30 Dram Oyuncu 6.1 1,730
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 161,840
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019