Giriş Kayıt
Bob Golding

Bob Golding


Oyuncu

Bob Golding, oyuncu.

"Tweenies" (1999) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 143
2014 Biyografi Oyuncu 7.4 401
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 10
2012 Komedi Oyuncu 5.3 122

Şövalye Mike
2011 Animasyon Oyuncu 5.3 152
2009 Animasyon Oyuncu 5.7 30
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,858
1984 Animasyon Oyuncu 6.7 2,897
Dizi Altyazıları
True Detective (3,463) The Flash (2,396) Shameless (2,092) Vikings (2,074) Star Trek: Discovery (1,749) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,595) Inside No. 9 (1,575) This Is Us (1,175) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019