Giriş Kayıt
Keith Raywood

Keith Raywood


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Keith Ian Raywood, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

30 Rock 1 (2006), Saturday Night Live (1975), Late Night with Conan O'Brien (1993), Lip Sync Battle (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Keith Ian Raywood
Diğer Bir İsmi: Keith Ian Raywood
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel 6.7 306
2015 Müzik Yapım Tasarımcısı 7.4 3,169
2014 Yapım Tasarımcısı 6.5 395
2014 Komedi Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
7.5 13,666
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.3 184
2012 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.5 198
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.0 1,340
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.3 220
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.6 598
2010 Reality-TV Yapım Tasarımcısı 5.0 691

30 Rock 1
2006 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.2 102,020

Zırtapoz
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.6 227,600
2001 Belgesel Yapım Tasarımcısı 6.2 686
1993 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.2 15,818
1983 Komedi Sanat Bölümü 6.3 6,940
1975 Komedi Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
8.1 38,426
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019