Giriş Kayıt
Trip Taylor

Trip Taylor


Yapımcı, Oyuncu

Trip Taylor, yapımcı, oyuncu.

(2013) Jackass: Büyükbaba (2013), (2002) Jackass (2002), (2006) Jackass: Number Two (2006), (2010) Jackass 3D (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jackass: Büyükbaba
2013 Komedi Yapımcı 6.5 85,755
2011 Belgesel Yapımcı 6.8 17,054
2010 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.0 53,328
2007 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
6.5 18,722
2006 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.1 62,920

Jackass
2002 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
6.6 76,547
2002 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
5.4 225
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019