Giriş Kayıt
Katja Siegel

Katja Siegel


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Katja Siegel, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 6.6 188
2014 Komedi Yapımcı 6.0 339
2013 Kısa Metraj Yapımcı 6.8 6
2011 Suç Yapımcı 6.3 460

Orada ve Burada
2009 Komedi Yapımcı 6.4 944
2006 Dram Yapımcı 6.2 213
2006 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 5,278
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019