Giriş Kayıt
Tony Lee

Tony Lee


Sanat Bölümü, Animasyon

Tony Lee, sanat bölümü, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel 6.8 106

Tilki Ve Avcı Köpeği 2
2006 Animasyon Sanat Bölümü 5.4 3,532

Tarzan 2
2005 Animasyon Sanat Bölümü 5.6 7,997

Mulan 2
2004 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 18,498
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.8 6,403

Joseph Rüyalar Kralı
2000 Animasyon Animasyon 6.5 9,289
2000 Animasyon Sanat Bölümü 5.6 14,965
1998 Animasyon Animasyon 4.9 11,915
1998 Animasyon Sanat Bölümü 8.3 6,191
1996 Animasyon Animasyon 6.4 139,051
1994 Animasyon Animasyon 6.5 20,527
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019