Giriş Kayıt
David Hogan

David Hogan


Sanat Bölümü, Yönetmen

David Hogan, sanat bölümü, yönetmen.

Kaçış Yok (2015), Gökdelen (2018), The Meddler (2015), Enter the Matrix (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: W.D. Hogan | William David Hogan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gökdelen
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 70,143

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 174,279
2017 Aile Yönetmen 6.0 595
2016 Aile Yönetmen 6.8 460

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 133,587
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.3 10,188

Kaçış Yok
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 68,871
2014 Bilim-Kurgu Yönetmen 3.3 1,472
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 142,989

Kurtuluş Günü Felaketi
2013 Aksiyon Yönetmen 3.4 950

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Sanat Bölümü 6.7 101,133

Fabrika
2012 Suç Sanat Bölümü 5.8 9,975
2011 Aksiyon Yönetmen 4.1 2,219
2011 Bilim-Kurgu Yönetmen 3.7 1,368

Şeytan
2010 Dram Sanat Bölümü 6.2 120,746

İntikam Peşinde
2010 Suç Sanat Bölümü 6.6 83,899
2010 Suç Yönetmen 7.7 660

Soğuk Ölüm
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 35,247

Evdeki Düşman
2009 Korku Sanat Bölümü 7.0 172,464

Maviliklere Doğru 2: Kayalık
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 4.7 4,358
2009 Aksiyon Yönetmen 7.6 2,900
2005 Dram Yönetmen 4.7 453
2005 Korku Sanat Bölümü 4.3 1,043
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.4 20,141
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 2,909
2002 Korku Sanat Bölümü 5.2 1,664

Vampirin Gölgesi
2000 Dram Sanat Bölümü 6.9 37,394
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 1,898

Günah Tohumu 2
1999 Korku Sanat Bölümü 4.7 14,398

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.3 219,446
1996 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 138,031
1996 Komedi Sanat Bölümü 2.9 21,378

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 92,423
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019