Giriş Kayıt
Wei Zheng

Wei Zheng


Görsel Efekt

Wei Zheng, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Görsel Efekt 8.5 123,787

Vurguncular
2016 Komedi Görsel Efekt 7.1 155,238
2016 Biyografi Görsel Efekt 6.0 261
2015 Komedi Görsel Efekt 6.6 71,784

Kayıp Kız
2014 Suç Görsel Efekt 8.1 766,741

Operasyon: Argo
2012 Dram Görsel Efekt 7.7 536,729

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 327,421

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 167,957

Ejderha Dövmeli Kız
2011 Suç Görsel Efekt 7.8 389,091
2011 Komedi Görsel Efekt 6.2 4,437

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 297,163

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 541,882

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 65,340

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 168,153

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 558,986
2007 Suç Görsel Efekt 7.7 394,994

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 341,613
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 46,762

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Görsel Efekt 6.5 389,204

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 643,565
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 230,155
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 61,850

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 968,307

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 84,972

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 496,440

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 471,784

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 577,912

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 285,252

Söz
2001 Dram Görsel Efekt 6.8 50,051

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 68,833

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 67,154

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 657,439
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019