Giriş Kayıt
Lissette Schettini

Lissette Schettini


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Lissette Schettini, sanat bölümü, sanat yönetmeni, set dekoratörü.

Zack & Cody Güvertede (2008), Deney Fareleri (2012), Lab Rats: Elite Force (2016), (2011) Beverly Hills Çuvava 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
7.3 301
2016 Macera Sanat Bölümü 6.9 706

Göçebe
2013 Macera Sanat Bölümü 5.9 104,778

Deney Fareleri
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 4,001
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 6.2 265
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.4 28,254

Beverly Hills Çuvava 2
2011 Macera Sanat Bölümü 4.4 2,897
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 38,603

Şüpheci
2009 Korku Sanat Yönetmeni 5.7 3,794
2009 Komedi Sanat Bölümü 3.8 8

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 13,029

Alvin ve Sincaplar
2007 Animasyon Sanat Bölümü 5.2 68,289

Grace Gitti
2007 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 8,766
2006 Komedi Sanat Yönetmeni 5.2 310
2005 Komedi Sanat Yönetmeni
Set Dekoratörü
6.5 846

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
7.2 149,827

Özel Tim
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 130,571
2002 Dram Sanat Bölümü 6.2 74,828

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 164,765
2002 Korku Çeşitli 5.2 1,668

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.3 137,057
2001 Komedi Çeşitli 6.4 3,748
2000 Dram Sanat Bölümü 5.7 1,573

Kazanma Hırsı
1999 Dram Sanat Bölümü 6.9 106,016
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019