Giriş Kayıt
Cindy Mah

Cindy Mah


Sanat Bölümü

Cindy Mah, sanat bölümü.

13 Reasons Why (2017), Looking (2014), Looking: The Movie (2016), Her Best Move (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 51,572
2017 Kısa Metraj Sanat Bölümü 6.2 80
2017 Dram Sanat Bölümü 8.0 202,389
2016 Komedi Sanat Bölümü 7.4 5,668
2015 Suç Sanat Bölümü 7.8 421,026
2015 Dram Sanat Bölümü 8.4 121,057

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 188,702
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.5 183
2014 Dram Sanat Bölümü 8.4 23,881
2014 Suç Sanat Bölümü 7.3 6,234
2014 Komedi Sanat Bölümü 8.2 13,925

Mavi Yasemin
2013 Dram Sanat Bölümü 7.3 177,130

Zincirsiz
2012 Dram Sanat Bölümü
Oyuncu
8.4 1,185,053
2012 Dram Sanat Bölümü 5.1 1,253
2010 Dram Sanat Bölümü 7.8 2,448
2009 Dram Sanat Bölümü 7.1 1,647
2008 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 154,138
2008 Komedi Set Dekoratörü 5.1 262

Kara Ağustos
2007 Dram Sanat Bölümü 6.4 263

Ölüm Geçirmez
2007 Gerilim 7.0 240,064

Deh
2007 Aksiyon 7.6 168,386
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.7 2,132

Umudunu Kaybetme
2006 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 399,157

Aşk İksiri
2005 Dram Taşıma Bölümü 5.5 4,938
2005 Suç Sanat Bölümü 7.3 561

Girdap
2004 Suç Sanat Bölümü
Çeşitli
5.3 18,916
2003 Sanat Bölümü 6.4 14
2001 Suç Sanat Bölümü 5.7 249

Şaşkın
2000 Komedi Çeşitli 6.0 90,191
2000 Romantik Sanat Bölümü 5.8 219
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019