Giriş Kayıt
Jay Karas

Jay Karas


Yönetmen, Yapımcı

Jay Karas, yönetmen, yapımcı.

Workaholics (2011), Siren (2018), Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way (2014), Bill Burr: You People Are All the Same. (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen 5.5 181
2018 Komedi Yönetmen 7.2 980
2018 Yönetmen 7.3 2,285
2018 Dram Yönetmen 7.1 7,721
2017 Komedi Yönetmen 6.4 596
2017 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
7.1 3,929
2016 Komedi Yönetmen 6.4 1,333
2016 Komedi Yönetmen 5.5 508
2016 Komedi Yönetmen 7.5 3,781
2016 Komedi Yönetmen 7.4 1,566
2016 Komedi Yönetmen 6.0 2,842
2016 Komedi Yönetmen 7.5 1,870
2016 Komedi Yönetmen 7.2 1,031
2015 Belgesel Yönetmen 5.8 497
2015 Belgesel Yönetmen 7.4 1,566
2015 Komedi Yönetmen 7.6 3,417
2014 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.3 4,908
2014 Komedi Yönetmen 7.5 3,826
2014 Komedi Yönetmen 7.8 5,362
2014 Komedi Yönetmen 7.0 3,081
2014 Komedi Yönetmen 6.0 1,109
2013 Komedi Yönetmen 8.4 139,072
2013 Belgesel Yönetmen 5.1 202
2012 Belgesel Yönetmen 8.3 4,470
2011 Komedi Yönetmen 7.6 40,605
2011 Yapımcı
Yönetmen
5.4 397
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
4.5 70
2011 Belgesel Yönetmen 7.6 461
2011 Komedi Yönetmen 8.1 42,304
2010 Komedi Yönetmen 7.5 1,599
2007 Animasyon Yapımcı
Yönetmen
5.2 1,363
1999 Belgesel Yapımcı 7.5 118
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019