Giriş Kayıt
Ramin Djawadi

Ramin Djawadi (48)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Ramin Djawadi, 19 Temmuz 1974 Duisburg, North Rhine-Westphalia, Almanya doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Taht Oyunları (2011), Demir Adam (2008), Büyük Kaçış (2005), Batı Dünyası (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1974
Doğum Yeri: Duisburg, North Rhine-Westphalia, Almanya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.87 m
9.4 (18 Oy)
  • Currently 188.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Müzik 8.5 257,649
2022 48 Aksiyon Müzik 6.3 202,838

Torontolu Adam
2022 48 Aksiyon Müzik 5.7 12,669

Metalciyiz Biz
2022 48 Komedi Müzik 6.8 7,120
2021 47 Aksiyon Müzik 6.3 339,234

Zihin Gezgini
2021 47 Gizem Müzik 5.9 56,233
2020 46 Belgesel Müzik 7.2 96
2020 46 Belgesel Müzik 7.0 1,335
2020 Aksiyon Müzik 6.3 6,251
2019 45 Animasyon Müzik 4.8 7,087

Uzun Kabus
2018 44 Korku Müzik 3.2 34,866
2018 Aksiyon Müzik 8.0 121,015

Zamanda Kıvrılma
2018 44 Macera Müzik 4.2 45,374

Aramızdaki Sözler
2017 43 Aksiyon Müzik 6.4 76,036

Kocaayak ve Oğlu
2017 43 Animasyon Müzik 6.1 7,347

Çin Seddi
2016 42 Aksiyon Müzik 5.9 137,187

Batı Dünyası
2016 Dram Müzik
Oyuncu
8.5 504,435
2016 42 Animasyon Müzik
Müzik
5.3 6,330

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 42 Aksiyon Müzik 6.7 264,981

Dracula: Başlangıç
2014 40 Aksiyon Müzik 6.2 196,905
2014 Dram Müzik 7.3 81,745

Safari Macerası
2013 39 Belgesel Müzik 6.2 404

Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi
2013 39 Animasyon Müzik 6.2 6,919

Pasifik Savaşı
2013 39 Aksiyon Müzik 6.9 502,973

Sammy'nin Maceraları 2
2012 38 Animasyon Müzik
Müzik
5.6 2,315

Kızıl Şafak
2012 38 Aksiyon Müzik 5.3 77,915
2012 38 Korku 3.1 1,285

Düşmanı Korurken
2012 38 Aksiyon Müzik 6.7 224,314

Korku Gecesi
2011 37 Komedi Müzik 6.4 108,074

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Müzik 8.5 176,835

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Müzik 9.2 2,087,272
2011 Suç Müzik 7.2 15,775

Sammy'nin Maceraları
2010 36 Animasyon Müzik 6.0 7,593
2010 Aksiyon Müzik 7.2 2,562
2010 36 Belgesel Oyuncu 7.1 1,062

Titanların Savaşı
2010 36 Aksiyon Müzik 5.8 283,697

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 35 Komedi Oyuncu 6.5 93,559

Şeref Madalyası
2009 35 Dram Müzik 7.7 854

Son Kaçış
2009 Aksiyon Müzik 7.8 26,039

Doğmamış
2009 35 Dram Müzik
Müzik
4.7 51,882
2009 Dram Müzik 7.6 61,056

Beni Aya Uçur
2008 34 Animasyon Müzik 4.5 4,614

Çılgın Dostlar 2
2008 34 Animasyon Müzik 5.5 24,482

Şantaj
2008 34 Suç Müzik 6.0 39,827

Demir Adam
2008 34 Aksiyon Müzik 7.9 1,056,087
2007 33 Animasyon Müzik 5.8 444
2007 33 Suç Müzik 7.3 151,409
2006 Animasyon Müzik 5.4 598

Çılgın Dostlar
2006 32 Animasyon Müzik 6.1 97,517
2006 Aksiyon Müzik 6.4 549
2006 Aksiyon Müzik 6.3 5,698

Aşka Sor
2006 32 Dram Müzik 5.7 9,781
2005 Aksiyon Müzik 7.2 5,693

Maske 2
2005 31 Macera Müzik 2.2 56,703

Ada
2005 31 Aksiyon Müzik 6.8 317,328

Görünmez Çocuklar
2005 31 Dram Müzik 7.4 4,144

Koruyucu
2005 31 Aksiyon Müzik 7.0 37,657

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Müzik 8.3 534,683

Batman Başlıyor
2005 31 Aksiyon Müzik 8.2 1,465,148
2005 Aile Müzik 5.6 558
2004 30 Aksiyon Müzik
Müzik
5.8 179,197
2004 Aksiyon Müzik 6.7 804
2004 30 Aksiyon Müzik 4.3 13,992

Aşkta Herşey Mümkün
2003 29 Komedi Müzik 6.7 122,928

Kuraldışı
2003 29 Suç Müzik 6.4 63,571
2003 29 Dram Müzik 4.1 502

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 29 Aksiyon Müzik 8.1 1,124,134
2003 29 Dram Müzik 7.1 698
2003 29 Komedi Müzik 3.5 260

Çaylak
2003 29 Aksiyon Müzik 6.6 137,167
2003 29 Aksiyon Müzik 6.4 27,255

İsyan
2002 28 Aksiyon Müzik 7.3 332,122

Tehlikeli Saatler
2002 28 Dram Müzik 6.7 64,105

Zaman Makinası
2002 28 Bilim-Kurgu Müzik 5.9 125,469

Tekno Aşk
2002 28 Komedi Müzik 5.3 1,622

Yenilmez
2001 27 Dram Çeşitli 6.4 4,378

Kurşun
2001 27 Aksiyon Müzik 5.6 35,699
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022