Giriş Kayıt
Ogie Banks III

Ogie Banks III


Oyuncu

Ogie Banks III, oyuncu.

Marvel: Ultimate Alliance 2 (2009), Superman Elite Karşı (2012), Highlander: The Search for Vengeance (2007), Codename: Kids Next Door - Operation Z.E.R.O. (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cesur Araba
2018 Animasyon Oyuncu 4.6 235
2018 Animasyon Oyuncu 6.3 21
2013 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,979
2013 Oyuncu 7.1 426
2013 Animasyon Oyuncu 8.6 302
2012 Animasyon Oyuncu 5.9 616

Superman Elite Karşı
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 11,188

Özgür Balık
2012 Animasyon Oyuncu 4.4 187

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 9,107
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 481
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 4,709
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 299
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 3,531
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 753
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 856
2008 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,525
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 64,139
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 3,266
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,736
2006 Animasyon Oyuncu 7.6 629

Değiş Tokuş
2006 Animasyon Oyuncu 5.8 2,143

Bratz Rock Melekleri
2005 Macera Oyuncu 5.4 345
2003 Animasyon Oyuncu 5.5 4,260
2002 Animasyon Oyuncu 8.3 55,185
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 18,610
1992 Dram Oyuncu 7.0 17,297
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019