Giriş Kayıt
Andy Lynch

Andy Lynch


Senarist

Andy Lynch, senarist.

Diğer Bir İsmi: Andrew Lynch
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Senarist 5.1 3,588
1983 Dram Senarist 7.0 6
1982 Dram Senarist 6.6 551
1978 Aile Senarist 7.1 967
1972 Dram Senarist 4.9 2,460
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019