Giriş Kayıt
Bob Cranston

Bob Cranston


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Bob Cranston, kameraman, görüntü yönetmeni.

To the Arctic 3D (2012), The Blue Planet (2001), Gerçek Cinayetler (2007), (2009) Life (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Kameraman 6.6 1,006
2011 Belgesel Kameraman 6.2 123
2011 Belgesel Kameraman
Çeşitli
7.9 2,236
2009 Belgesel Kameraman 9.1 33,076

Gerçek Cinayetler
2007 Komedi Kameraman 4.0 2,012
2006 Belgesel Kameraman 6.3 269
2006 Belgesel Kameraman 7.1 194
2003 Belgesel Kameraman 7.0 499
2001 Belgesel Kameraman 8.9 25,907
2000 Kameraman 6.8 154
2000 Macera Görüntü Yönetmeni 7.1 19,875
1995 Belgesel Kameraman 7.3 491
1994 Belgesel Kameraman 6.6 287
1994 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.2 1,604
1982 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Çeşitli
8.8 481
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019