Giriş Kayıt
Michael Ealy

Michael Ealy (45)


Oyuncu, Yapımcı

Michael Brown, 03 Ağustos 1973 Silver Spring, Maryland, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Yedi Yaşam (2008), Karanlıklar Ülkesi: Uyanış (2012), Almost Human (2013), Hırsızlar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Brown
Doğum Tarihi: 03 Ağustos 1973
Doğum Yeri: Silver Spring, Maryland, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.78 m
8.8 (8 Oy)
  • Currently 175/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (41)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 5.4 2,000
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,582
2015 42 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.6 9,018
2015 Suç Oyuncu 7.7 9,950
2014 41 Komedi Oyuncu 5.8 18,556
2014 41 Komedi Oyuncu 6.1 21,094
2013 40 Komedi Oyuncu 6.6 121,493
2013 40 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 67
2013 Dram Oyuncu 7.5 3,333
2013 Suç Oyuncu 7.5 80,732
2013 Aksiyon Oyuncu 8.0 45,539

Koşulsuz
2012 39 Dram Oyuncu 7.2 4,422

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 39 Komedi Oyuncu 6.6 41,069

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2012 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 138,478
2012 Komedi Oyuncu 7.9 5,740
2011 38 Dram Oyuncu 6.5 14,730
2011 Talk-Show Oyuncu 5.4 835

Renklerin Hikayesi
2010 37 Dram Oyuncu 6.1 6,734

Hırsızlar
2010 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 53,458
2009 Suç Oyuncu 8.3 63,010
2009 Dram Oyuncu 7.6 57,465

Yedi Yaşam
2008 35 Dram Oyuncu 7.6 268,567
2008 35 Aksiyon Oyuncu 6.0 17,140
2007 34 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 15
2007 Komedi Oyuncu 8.3 163,940
2007 Suç Oyuncu 6.3 186
2005 Suç Oyuncu 8.0 5,689
2005 Talk-Show Oyuncu 4.8 250
2005 32 Dram Oyuncu 6.6 2,536

Berber Dükkanı 2
2004 31 Komedi Oyuncu 5.8 13,434

Asla Yalnız Ölme
2004 31 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,235
2004 31 Dram Oyuncu 5.5 2,915

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 30 Aksiyon Oyuncu 5.9 231,615
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,391

Gizli Ortak
2002 29 Aksiyon Oyuncu 5.6 43,076

Berber Dükkanı
2002 29 Komedi Oyuncu 6.3 27,900
2001 28 Komedi Oyuncu 6.6 15,356

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.8 46,385
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019