Giriş Kayıt
David Lang

David Lang


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

David Lang, müzisyen, oyuncu, müzisyen.

Gençlik (2015), Yangın Yeri (2018), (Untitled) (2009), The Woodmans (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Müzik    

Yangın Yeri
2018 Dram Müzik 7.1 6,775
2016 Oyuncu 6.5 1,870
2016 Oyuncu 7.0 747

Gençlik
2015 Dram Müzik 7.3 62,699
2010 Belgesel Müzik 7.0 552
2009 Komedi Müzik 6.4 2,015

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Müzik 8.3 684,775
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,734) A Star Is Born (5,000) Bohemian Rhapsody (2,843) Keepers (2,528) Suspiria (2,182) Museo (1,728) Ashes in the Snow (1,427) Revenger (1,172) First Man (1,133) Venom (1,081)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,589) Vikings (5,500) The Flash (1,973) Luther (1,839) The Blacklist (1,402) The Big Bang Theory (1,395) Black Mirror (1,308) Friends (1,098) Peaky Blinders (1,088) La casa de papel (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019