Giriş Kayıt
Ciaran Donnelly

Ciaran Donnelly


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Ciaran Donnelly, yönetmen, yapımcı, senarist.

Vikingler (2013), The Tudors (2007), Camelot (2011), The Bastard Executioner (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ciarán Donnelly
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
7.1 10,195
2016 Biyografi Yapımcı
Yönetmen
8.2 2,568
2015 Dram Yönetmen 6.3 8,524
2015 Dram Yönetmen 7.5 3,718
2014 Macera Yapımcı
Yönetmen
6.5 6,447

Vikingler
2013 Aksiyon Yönetmen 8.6 320,702

Titanik: Kan ve Çelik
2012 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.4 1,601
2011 Dram Yönetmen 6.5 21,807
2007 Dram Yönetmen 8.1 60,991
2007 Suç Yönetmen 8.0 4,797

Robin Hood 1
2006 Aksiyon Yönetmen 7.5 14,715
2006 Dram Yönetmen 8.5 59
2002 Dram Yönetmen 8.3 13,033
1997 Komedi Yönetmen 8.2 3,161
Dizi Altyazıları
Vikings (11,382) The Punisher (5,399) True Detective (3,467) The Big Bang Theory (3,014) Supernatural (2,999) Luther (2,409) Gotham (2,118) The Blacklist (1,595) Star Trek: Discovery (1,534) Project Blue Book (1,528)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019