Giriş Kayıt
Jeff Rubin

Jeff Rubin


Görsel Efekt, Editör, Animasyon, Editör

Jeff Rubin, görsel efekt, editör, animasyon, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Görsel Efekt 6.7 20

Beni Deli Etme
2007 Komedi Görsel Efekt 6.5 16,309

Seni Görüyorum
2006 Komedi Animasyon
Görsel Efekt
5.6 2,517
2005 Korku Görsel Efekt
Editör
Editorial Department
4.7 410
2004 Suç Görsel Efekt
Editör
6.4 25
Dizi Altyazıları
Shameless (3,369) The Sinner (2,349) Better Call Saul (2,135) A Discovery of Witches (1,602) Bodyguard (1,581) La Casa de Papel (1,386) Castle Rock (1,371) The 100 (1,286) Suits (1,122) Fear the Walking Dead (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018