Giriş Kayıt
Jeff Rubin

Jeff Rubin


Görsel Efekt, Editör, Animasyon, Editör

Jeff Rubin, görsel efekt, editör, animasyon, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Görsel Efekt 6.8 21

Beni Deli Etme
2007 Komedi Görsel Efekt 6.5 17,019

Seni Görüyorum
2006 Komedi Animasyon
Görsel Efekt
5.5 2,631
2005 Korku Görsel Efekt
Editör
Editorial Department
4.7 538
2004 Suç Görsel Efekt
Editör
6.1 31
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018