Giriş Kayıt
Hakki Necip

Hakki Necip


Oyuncu

Hakki Necip, Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Çiglik (1949) yapımıyla biliniyor.

Hakki Necip, 25 Ekim 1950 tarihinde (-20 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 25 Ekim 1950
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Hakki Agirman | Hakki Necip Agriman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 Suç Oyuncu 7.6 17
1947 Dram Oyuncu    
1942 Suç Oyuncu 5.6 19
1940 Dram Oyuncu 6.6 24
1939 Müzikal Oyuncu 6.3 6
1923 Dram Oyuncu 6.8 32
1919 Dram Oyuncu    
1916 Komedi Oyuncu 7.3 22
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,897) Arrow (1,533) Outlander (1,245) Supernatural (1,038) Titans (876) Better Call Saul (845) La Casa de Papel (837) The Last Ship (837) Doctor Who (762) Kidding (609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018