Giriş Kayıt
Ilan Eshkeri

Ilan Eshkeri


Müzisyen, Müzisyen

Ilan Eshkeri, müzisyen, müzisyen.

Göster Gününü (2010), Yıldız Tozu (2007), Bir Dilim Suç (2004), Unutma Beni (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kusursuz Gezegen
2021 Belgesel Müzik 9.2 642
2020 Dram Müzik 5.3 214
2018 Dram Müzik 6.0 1,489

Beyaz Karga
2018 Biyografi Müzik 6.6 6,486
2018 Gerilim Müzik 7.8 5,960
2018 Komedi Müzik 6.3 1,553
2017 Belgesel Müzik 7.5 134
2017 Gerilim Müzik 6.6 8,181

İstisna
2016 Dram Müzik 6.8 13,979

Otoban
2016 Aksiyon Müzik 5.6 16,519
2016 Belgesel Müzik 7.8 3,037
2016 Dram Müzik 5.8 4,184
2016 Aile Müzik 6.1 3,251
2016 Suç Müzik 7.3 4,806
2015 Belgesel Müzik 8.6 1,418

Ölümcül Takip
2015 Aksiyon Müzik 5.6 34,174

Kuzular Firarda
2015 Animasyon Müzik 7.3 41,155
2015 Komedi Müzik 5.4 5,413

Kara Deniz
2014 Macera Müzik 6.4 38,388

Unutma Beni
2014 Dram Müzik 7.5 136,211
2014 Komedi Müzik 6.3 4,012
2014 Biyografi Müzik 7.2 5,025
2014 Belgesel Müzik
Müzik
8.2 845

Kahraman Şövalye Justin
2013 Animasyon Müzik 6.0 6,194

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Müzik 6.1 10,055
2013 Aksiyon Müzik 6.2 161,459

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Müzik 5.7 37,695
2013 Gerilim Müzik 6.9 31,976

Austen Diyari
2013 Komedi Müzik 6.3 21,482
2012 Animasyon Müzik 7.1 3,030
2012 Dram Müzik 5.5 687
2012 Dram Müzik 6.3 3,943
2012 Belgesel Müzik 7.2 157
2011 Belgesel Müzik 6.8 3,089

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Müzik 6.3 132,216

Dinozorların Krallığı
2011 Belgesel Müzik 8.1 1,571
2011 Korku Müzik 3.9 612
2011 Aksiyon Müzik 6.1 87,720

Koryalanus Faciası
2011 Dram Müzik
Müzik
6.1 32,434

İnziva
2011 Gerilim Müzik 5.8 12,185
2011 Dram Müzik 8.0 729

Son Savaşçı
2010 Aksiyon Müzik 6.3 83,434

Psikoz
2010 Suç Müzik 3.6 2,034
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
8.1 31,963
2010 Dram Müzik 6.8 1,356

Göster Gününü
2010 Aksiyon Müzik 7.6 564,080
2010 Biyografi Müzik 6.5 4,297

Genç Victoria
2009 Biyografi Müzik
Müzik
Çeşitli
7.2 62,790

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Müzik 6.3 72,823
2009 Macera Müzik 6.7 5,135
2009 Müzik 7.4 878
2008 Biyografi Müzik 6.4 1,796
2008 Korku Müzik 5.9 1,992
2008 Dram Müzik 6.6 12,817

Bakireler Diyarı
2007 Dram Müzik 4.7 8,197

Yıldız Tozu
2007 Macera Müzik 7.6 273,695
2007 Tarihi Müzik 7.5 26

İntikam Peşinde (II)
2007 Gerilim Müzik 5.5 7,161
2007 Aksiyon Müzik 5.1 1,607

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Müzik 6.1 111,038

İçimdeki Düşman
2006 Dram 6.1 973
2005 Belgesel Müzik 7.5 147

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Müzik 6.4 7,083

Bir Dilim Suç
2004 Suç Müzik 7.3 183,336

Kılıcın Gücü Yüzüğün Laneti
2004 Dram Müzik 6.6 9,735
2004 Fantastik Müzik 5.1 1,763

Uzak Ülke
2003 Aksiyon Müzik 7.4 73,888

Kolezyum: Roma'nın Ölüm Arenası
2003 Dram Müzik 7.0 128

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Müzik
Çeşitli
6.2 137,769

Monte Kristo Kontu
2002 Aksiyon Çeşitli 7.7 139,089

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Müzik 7.7 397,804
2000 Suç Müzik 7.9 5,877
1997 Suç Müzik 7.6 982
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022