Giriş Kayıt
Kim Clements

Kim Clements


Yapımcı, Senarist

Kim Clements, yapımcı, senarist.

My Own Worst Enemy (2008), (2007) The Black Donnellys (2007), (2018) Tell Me a Story (2018), (2005) Wanted (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Senarist
Yapımcı
7.1 2,803
2008 Aksiyon Yapımcı 7.4 3,169
2007 Suç Senarist
Yapımcı
8.2 13,281
2006 Suç Yapımcı 7.1 10,704
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 128,487
2005 Suç Yapımcı 7.7 541
2004 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.0 40,761
2004 Macera Çeşitli 8.4 448,350
2002 Suç Senarist
Çeşitli
8.7 64,904
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019