Giriş Kayıt
Gregory Aull

Gregory Aull


Kameraman

Gregory Aull, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Greg Aull
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Çeşitli 7.5 13,648
2009 Komedi Çeşitli 6.9 11,512

Gizli Noktalar
1997 Biyografi Çeşitli 6.8 31,881
1993 Komedi Çeşitli 8.2 15,811
1975 Komedi Kameraman 8.1 38,396
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019