Giriş Kayıt
David Baillie

David Baillie


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

David Baillie, kameraman, görüntü yönetmeni.

Yeryüzü (2007), Şempanze (2012), The Stone Roses: Made of Stone (2013), Bancroft (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Baillie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Kameraman 6.6 1,220
2016 Aksiyon Kameraman 5.8 2,952
2013 Belgesel Kameraman 7.3 2,189

Şempanze
2012 Belgesel Kameraman 7.2 5,450
2011 Suç Kameraman 7.9 5,993

Kutuplar Atlası
2011 Belgesel Kameraman 8.9 20,530
2011 Korku Kameraman 4.1 532

Solucan Deliğinden
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.6 15,399

Yeryüzü
2007 Belgesel Kameraman 8.0 13,699
2005 Belgesel Kameraman 8.1 205
2004 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Kameraman
8.1 94
2001 Belgesel Kameraman 9.0 7
2001 Belgesel Kameraman 7.8 17
1974 Belgesel Kameraman 8.8 1,865
1964 Belgesel Kameraman
Görüntü Yönetmeni
8.7 858
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,331) A Star Is Born (3,653) Suspiria (3,027) Ashes in the Snow (2,756) Keepers (2,118) First Man (1,589) Museo (1,098) Venom (1,077) Replicas (1,027) Der Hauptmann (1,014)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,495) Vikings (4,490) The Big Bang Theory (1,713) Black Mirror (1,397) Outlander (1,114) The Flash (1,008) The Blacklist (993) Peaky Blinders (973) La casa de papel (933) Friends (872)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019