Giriş Kayıt
Jim Poole

Jim Poole


Oyuncu

Jim Poole, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Animasyon Oyuncu    

Tembel Korsanlar
2008 Animasyon Oyuncu 5.7 2,060
2006 Animasyon Oyuncu    
2002 Animasyon Oyuncu 7.0 218
2002 Animasyon Oyuncu 6.6 3,166
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,278) The Sinner (2,033) La Casa de Papel (1,351) Castle Rock (1,344) Shameless (1,303) A Discovery of Witches (1,262) Suits (1,206) Bodyguard (1,185) The 100 (1,182) Fear the Walking Dead (920)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018