Giriş Kayıt
Jim Poole

Jim Poole


Oyuncu

Jim Poole, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Animasyon Oyuncu 6.9 75

Tembel Korsanlar
2008 Animasyon Oyuncu 5.7 2,316
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 166
2002 Animasyon Oyuncu 7.0 293
2002 Animasyon Oyuncu 6.6 3,476
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,149) Origin (3,452) Supernatural (3,165) The Big Bang Theory (3,157) Titans (1,760) Doctor Who (1,753) The Last Ship (1,317) Better Call Saul (1,150) Outlander (1,119) La Casa de Papel (1,050)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018