Giriş Kayıt
Tiina Tauraite

Tiina Tauraite


Oyuncu

Tiina Tauraite, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.2 164
2011 Dram Oyuncu 6.3 62
2011 Dram Oyuncu 6.5 183

Aziz Tony'nin Günahı
2009 Dram Oyuncu 7.2 978

Güz Balosu
2007 Dram Oyuncu 7.3 1,594
Dizi Altyazıları
Shameless (3,346) Better Call Saul (3,168) Castle Rock (2,595) Bodyguard (2,350) The First (1,726) La Casa de Papel (1,195) The 100 (1,045) A Discovery of Witches (1,026) Take Two (928) The Big Bang Theory (905)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018