Giriş Kayıt
Jennifer Ann Massey

Jennifer Ann Massey (46)


Oyuncu

Houston, Texas, USA, 20 Nisan 1973 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

İki Buçuk Adam (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Houston, Texas, USA
Doğum Tarihi: 20 Nisan 1973
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Jenifer Ann Massey | Jennifer Massey
Takma İsmi: Massenator
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 40 Dram Oyuncu 4.3 616
2012 39 Suç Oyuncu 5.1 3,121
2009 36 Dram Oyuncu 4.6 25
2005 32 Komedi Oyuncu 5.4 1,563
2003 Reality-TV Oyuncu 8.3 27
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,932) Black Mirror (1,969) The 100 (1,895) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,771) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,722) The Big Bang Theory (1,582) Shingeki no kyojin (1,451)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019