Giriş Kayıt
Cecilia Monti

Cecilia Monti


Kostüm Tasarımcısı

Cecilia Monti, kostüm tasarımcısı.

Gözlerindeki Sır (2009), Gelinin Oğlu (2001), Tetro (2009), Avellaneda'nın Ayı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gözlerindeki Sır
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.2 171,365
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 11,834

The Mudboy
2007 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.4 604

Avellaneda'nın Ayı
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 4,573

Gelinin Oğlu
2001 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.8 13,647

Aynı Aşk , Aynı Yağmur
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 2,843
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,379) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,868) American Gods (1,774) Arrow (1,401) Vikings (1,300) This Is Us (1,052) Supernatural (1,027) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (813)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019