Giriş Kayıt
Patrick John Flueger

Patrick John Flueger (34)


Oyuncu

Patrick John Flueger, 10 Aralık 1983 Red Wing, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu.

4400 (2004), Anneler Günü (2010), Scoundrels (2010), You Are Here (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Aralık 1983
Doğum Yeri: Red Wing, Minnesota, ABD
Diğer Bir İsmi: Partrick Flueger | Patrick Flueger
Burcu: Yay
Boyu: 1.83 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gammaz Yürek
2016 33 Gerilim Oyuncu 3.6 207
2016 33 Dram Oyuncu 5.3 244
2015 32 Komedi Oyuncu 4.8 313

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 20,072
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 28,436
2011 28 Komedi Oyuncu 5.9 41,902

Anneler Günü
2010 27 Suç Oyuncu 6.3 14,379
2010 Komedi Oyuncu 6.3 681

Kardeşler
2009 26 Dram Oyuncu 7.1 99,724

Kirli İş
2009 26 Komedi Oyuncu 5.1 716
2009 26 Korku Oyuncu 5.6 5,867
2007 24 Komedi Oyuncu 6.1 665

Efsane Adam
2005 22 Biyografi Oyuncu 7.8 47,910

4400
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 39,324

Acemi Prenses
2001 18 Komedi Oyuncu 6.3 111,046
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,123) Shameless (1,957) Fear the Walking Dead (1,655) Suits (1,438) Castle Rock (1,310) La Casa de Papel (1,174) Bodyguard (1,093) Mayans M.C. (1,018) The 100 (953) Friends (779)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018