Giriş Kayıt
Markian Saray

Markian Saray


Yönetmen Asistanı

Markian Saray, yönetmen asistanı.

Beni Deli Etme (2007), The Lazarus Project (2008), High Life (2009), Paranormal Witness (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 5.1 796
2016 Gizem Yönetmen Asistanı 6.4 673
2016 Komedi Çeşitli 5.8 699
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.0 1,768
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 410
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 13
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 849
2013 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 2,871
2012 Aile Yönetmen Asistanı 7.1 408

İri Kıyım
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 78,759

Beethoven'ın Yeni Yıl Macerası
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 4.6 1,019
2011 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.9 2,215
2011 Dram Yönetmen Asistanı 4.6 1,769
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 2,396
2010 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 26,194
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.0 587
2009 Komedi Çeşitli 4.2 1,673
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 3,030

Amrika
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,273

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 8,064
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 15,951
2008 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 875
2007 Korku Yönetmen Asistanı 4.3 895
2007 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 3.7 636

Beni Deli Etme
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 17,077
2006 Komedi Çeşitli 6.0 501

Salgın
2006 Korku Yönetmen Asistanı 4.5 3,924

Nüfus 436
2006 Dram Çeşitli 5.8 10,174

Aşka Davet
2004 Komedi Çeşitli 6.1 39,819
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018