Giriş Kayıt
Markian Saray

Markian Saray


Yönetmen Asistanı

Markian Saray, yönetmen asistanı.

Beni Deli Etme (2007), The Lazarus Project (2008), High Life (2009), Paranormal Witness (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 705
2016 Gizem Yönetmen Asistanı 6.5 476
2016 Komedi Çeşitli 5.8 693
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.0 1,722
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 407
2015 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 13
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 833
2013 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 2,854
2012 Aile Yönetmen Asistanı 7.1 403

İri Kıyım
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 78,419

Beethoven'ın Yeni Yıl Macerası
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 4.6 970
2011 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.9 2,202
2011 Dram Yönetmen Asistanı 4.6 1,764
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 2,373
2010 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 25,990
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.0 584
2009 Komedi Çeşitli 4.2 1,671
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 3,008

Amrika
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,258

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 7,937
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 15,839
2008 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 869
2007 Korku Yönetmen Asistanı 4.3 883
2007 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı 3.7 634

Beni Deli Etme
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 16,988
2006 Komedi Çeşitli 6.0 493

Salgın
2006 Korku Yönetmen Asistanı 4.5 3,918

Nüfus 436
2006 Dram Çeşitli 5.8 10,083

Aşka Davet
2004 Komedi Çeşitli 6.1 39,538
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018