Giriş Kayıt
Markian Saray

Markian Saray


Yönetmen Asistanı

Markian Saray, yönetmen asistanı.

Beni Deli Etme (2007), The Lazarus Project (2008), High Life (2009), XIII: The Series (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 242
2016 Gizem Yönetmen Asistanı 6.5 476
2016 Komedi Çeşitli    
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.0 1,223
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 269
2015 Dram Yönetmen Asistanı    
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 669
2013 Dram Yönetmen Asistanı 5.7 2,499
2012 Aile Yönetmen Asistanı 7.1 280

İri Kıyım
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 78,164

Beethoven'ın Yeni Yıl Macerası
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 4.6 814
2011 Belgesel Yönetmen Asistanı 7.9 1,874
2011 Dram Yönetmen Asistanı 4.5 1,657
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 2,326
2010 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 25,796
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
2009 Komedi Çeşitli 4.2 1,570
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 2,889

Amrika
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,084

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 7,824
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 15,753
2008 Biyografi Yönetmen Asistanı    
2007 Korku Yönetmen Asistanı    
2007 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı    

Beni Deli Etme
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 16,309
2006 Komedi Çeşitli 6.1 465

Salgın
2006 Korku Yönetmen Asistanı 4.4 131

Nüfus 436
2006 Dram Çeşitli 5.8 9,664

Aşka Davet
2004 Komedi Çeşitli 6.1 39,278
Film Altyazıları
Upgrade (6,562) Deadpool 2 (5,828) Avengers: Infinity War (3,098) Skyscraper (3,075) Tag (2,642) Adrift (2,350) Down a Dark Hall (1,835) The Endless (1,085) Ah-ga-ssi (743) Ready Player One (648)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,061) Castle Rock (2,018) The 100 (1,638) Sharp Objects (1,411) Preacher (1,234) Better Call Saul (1,110) Vikings (984) Westworld (959) Suits (958) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018