Giriş Kayıt
Leslie Lerman

Leslie Lerman


Görsel Efekt, Editör, Yapımcı

Leslie Lerman, görsel efekt, editör, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 Komedi Görsel Efekt 7.1 39,328

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 107,103
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 348,610
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 587,760

Bond 22
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 374,602
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 7,475

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Görsel Efekt
Yapımcı
7.6 73,996

Lütfen Beni Öldürme
2006 Komedi Görsel Efekt 7.6 205,648

Gitme
2005 Dram Görsel Efekt 6.9 69,761

Lanet
2005 Komedi Görsel Efekt 5.0 28,670

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Görsel Efekt 7.7 190,054

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 48,741

Panik Odası
2002 Gerilim Görsel Efekt 6.8 235,106

Hücre
2000 Korku Görsel Efekt 6.3 88,858

Dövüş Kulübü
1999 Dram Görsel Efekt 8.8 1,652,960
1998 Editorial Department 6.5 15
1997 Belgesel Editorial Department 7.0 47
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019