Giriş Kayıt
Sebastian T. Krawinkel

Sebastian T. Krawinkel


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Sebastian T. Krawinkel, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

Soysuzlar Çetesi (2009), Medusa Darbesi (2004), 80 Günde Devr-i Alem (2004), Ninja'nın İntikamı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sebastian Krawinkel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Banka Soygunu
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 2,081

Suikast
2016 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.7 66,471

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.7 80,056

İnsan Avı
2014 Suç Yapım Tasarımcısı 6.8 67,587

Anonim
2011 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 37,804

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 64,312

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Sanat Yönetmeni 8.3 1,108,070

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 64,858

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 577,730
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.2 945,864

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 142,928

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.8 405,351

80 Günde Devr-i Alem
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.9 78,566

Piyanist
2002 Biyografi Sanat Bölümü 8.5 635,087

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Sanat Bölümü 7.6 223,389
2000 Suç Sanat Yönetmeni
Sanat Bölümü
6.8 12,330
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,508) Into the Badlands (2,613) The Flash (2,189) American Gods (1,880) Arrow (1,515) Vikings (1,363) The Big Bang Theory (1,277) Gotham (1,205) The Blacklist (1,167) Supernatural (1,068)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019