Giriş Kayıt
Stefan Ashton Frank

Stefan Ashton Frank


Oyuncu

Stefan Ashton Frank, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Stefan Frank
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 13,876
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,330

Çakma Başkan Hollywood'da
2004 Komedi Oyuncu 5.0 2,129

Kaena: Kehanet
2003 Aksiyon Çeşitli 6.2 3,470

Ufuk Faciası
1997 Korku Çeşitli 6.7 137,349

Köstebek
1997 Biyografi Çeşitli 7.8 248,070
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,262) The 100 (2,459) La casa de papel (1,860) Castle Rock (1,775) Sharp Objects (1,413) Preacher (1,390) The Sinner (1,131) Vikings (960) Westworld (789) Friends (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018