Giriş Kayıt
Ryan Craig

Ryan Craig


Yönetmen Asistanı

Ryan D. Craig, yönetmen asistanı.

Milyonluk Bebek (2004), Liseli Polisler (2012), Buraya Kadar (2013), Aman Tanrım! (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ryan D. Craig
Diğer Bir İsmi: Ryan D. Craig
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.9 15,502
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 47,770
2015 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 31,971
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 51,147

Buraya Kadar
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 362,040

Göçebe
2013 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 105,984

Liseli Polisler
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.2 479,842
2011 Macera Yönetmen Asistanı 7.0 221,360
2011 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 8.0 4,476

Öteki Dünya
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 87,453
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 15,408

Patenci Kızlar
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 61,351
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 8.3 47,617

Alacakaranlık
2008 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 396,221

Mistik Olay
2008 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 186,917

Aman Tanrım
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 131,193

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 116,961

Uçuş Planı
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 144,163

Şut ve Gool
2005 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 34,051

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 37,042

Milyonluk Bebek
2004 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 589,011
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 9,670

Aman Tanrım!
2003 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 347,671

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 3.9 1,699
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.7 6,831
1999 Aile Yönetmen Asistanı 6.7 4,700
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 5,728
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 9,622

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen Asistanı 5.3 22,855
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019