Giriş Kayıt
Sean McEwen

Sean McEwen


Yapımcı, Senarist

Sean McEwen, yapımcı, senarist.

Albino Farm (2009), (2011) Bernie'nin Suçu Ne? (2011), (2011) Mutlu Bir Gün (2011), (2012) Graceland (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sean McEwan | M. Sean McEwen | M.S. McEwen | Micha
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 5.7 634
2012 Suç Yapımcı 6.7 1,197

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 Komedi Yapımcı 6.8 53,048

Mutlu Bir Gün
2011 Dram Yapımcı 6.0 3,741
2009 Korku Yapımcı
Senarist
3.9 1,363
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019