Giriş Kayıt
Sean McEwen

Sean McEwen


Yapımcı, Senarist

Sean McEwen, yapımcı, senarist.

Albino Farm (2009), (2011) Bernie'nin Suçu Ne? (2011), (2011) Mutlu Bir Gün (2011), (2012) Graceland (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sean McEwan | M. Sean McEwen | M.S. McEwen | Micha
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 5.7 608
2012 Suç Yapımcı 6.7 1,186

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 Komedi Yapımcı 6.8 52,636

Mutlu Bir Gün
2011 Dram Yapımcı 6.1 3,684
2009 Korku Yapımcı
Senarist
3.9 1,357
Dizi Altyazıları
Origin (4,357) Narcos: Mexico (2,967) The Big Bang Theory (2,222) Titans (2,103) Supernatural (1,931) Doctor Who (1,714) The Last Kingdom (1,377) The Last Ship (1,370) Outlander (1,323) The Flash (1,318)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018