Giriş Kayıt
Marc Chantereau

Marc Chantereau


Müzisyen, Oyuncu

Marc Chantereau, müzisyen, oyuncu.

Kızıl Nehirler (2000), Kuşlar Kanatlı Uygarlık (2001), Passe ton bac d'abord (1978), Un homme et une femme, 20 ans déjà (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Müzik 5.7 11,680

Rüya Bilmecesi
2006 Komedi Müzik 7.3 65,501

Büyük Final
2006 Komedi Müzik 7.0 480

Kuşlar Kanatlı Uygarlık
2001 Belgesel Müzik 8.0 11,061

Kızıl Nehirler
2000 Suç Müzik 6.9 53,940

Bir Kelebeğin Kanat Çırpışı
2000 Komedi Müzik 6.9 3,724
1999 Komedi Oyuncu 5.6 804
1986 Dram Müzik 5.8 545
1978 Dram Müzik 7.0 546
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019