Giriş Kayıt
Lorne Poole

Lorne Poole


Sanat Bölümü

Lorne Poole, sanat bölümü.

Men in Trees (2006), The Boy Who Cried Werewolf (2010), (2009) Harper's Island (2009), (1995) The Outer Limits (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.2 2,262

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.2 37,249

Kana Susadım
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.2 103,389
2009 Dram Sanat Bölümü 7.5 23,673
2008 Dram Sanat Bölümü 8.4 201,354
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.3 4,869

Doğaüstü
2005 Dram Sanat Bölümü 8.5 337,804

Bay Rice'in Sırrı
2000 Dram Sanat Bölümü 5.8 563

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Sanat Bölümü 3.9 8,955

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 20,730
1997 Dram Sanat Bölümü 7.1 375
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 258,335
1995 Dram Sanat Bölümü 7.8 9,960

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sanat Bölümü 8.7 177,463
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018