Giriş Kayıt
Lorne Poole

Lorne Poole


Sanat Bölümü

Lorne Poole, sanat bölümü.

Men in Trees (2006), The Boy Who Cried Werewolf (2010), (2009) Harper's Island (2009), (1995) The Outer Limits (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.2 2,326

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.2 37,752

Kana Susadım
2009 Komedi Sanat Bölümü 5.2 104,713
2009 Dram Sanat Bölümü 7.5 23,842
2008 Dram Sanat Bölümü 8.4 203,470
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.3 4,912

Doğaüstü
2005 Dram Sanat Bölümü 8.5 343,853

Bay Rice'in Sırrı
2000 Dram Sanat Bölümü 5.9 573

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Sanat Bölümü 3.9 9,068

Sapsız Sanık
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 20,971
1997 Dram Sanat Bölümü 7.1 383
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 262,452
1995 Dram Sanat Bölümü 7.8 10,120

Gizli Dosyalar
1993 Dram Sanat Bölümü 8.7 179,446
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019