Giriş Kayıt
Tayfun Güneyer

Tayfun Güneyer (48)


Senarist, Yönetmen

Talat Tayfun Güneyer, 04 Ocak 1971 Karsiyaka, Izmir, Türkiye doğumlu senarist, yönetmen.

Şans Kapıyı Kırınca (2005), Keloğlan Kara Prens'e Karşı (2006), "Yılan Hikayesi" (1999), Adanalı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Talat Tayfun Güneyer
Doğum Tarihi: 04 Ocak 1971
Doğum Yeri: Karsiyaka, Izmir, Türkiye
Burcu: Oğlak
1.6 (5 Oy)
  • Currently 32/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Senarist 2.5 110
2015 Komedi Senarist 7.0 421
2013 Komedi Yönetmen
Senarist
4.5 37
2012 Komedi Yönetmen 2.3 109
2010 Komedi Yönetmen 3.6 1,063
2008 Aksiyon Senarist
Yönetmen
3.3 983
2007 Dram Senarist 3.1 39
2006 35 Komedi Yönetmen
Senarist
1.8 9,012
2006 Komedi Yönetmen
Senarist
3.9 44
2005 34 Komedi Yönetmen
Senarist
6.2 3,454
2004 Komedi Yönetmen
Senarist
5.7 75
2004 Komedi Senarist 2.9 38
2002 Komedi Senarist 5.6 434
2002 Dram Senarist 4.6 15
2001 Komedi Senarist 4.4 627
2000 Komedi Senarist 5.3 327
2000 Komedi Senarist 5.8 47
1999 Dram Senarist 6.4 2,411
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019