Giriş Kayıt
Jonathan Fawkner

Jonathan Fawkner


Görsel Efekt, Oyuncu

Jonathan Fawkner, görsel efekt, oyuncu.

Crush (2001), Hovarda (2004), The Abduction Club (2002), (2007) Mr. Bean Tatilde (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 166,222

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 463,115

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 495,971
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,565

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 927,882

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 541,458

Yerçekimi
2013 Macera Görsel Efekt 7.7 703,765

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 171,282
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 12,405

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 650,663

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 128,394
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 545,415
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 1,035,282

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 2,040,793

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 166,768

Mr. Bean Tatilde
2007 Komedi Görsel Efekt 6.4 105,318

Son Umut
2006 Dram Görsel Efekt 7.9 427,440

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 448,385
2005 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 945,225

Sihirli Dadı
2005 Komedi Görsel Efekt 6.6 61,137

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 484,348
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 99,113
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 86,315

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 248,867

Hovarda
2004 Dram Görsel Efekt 6.4 33,496
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 12,395

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Görsel Efekt 7.4 488,523

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 185,212

Aydaki Adam
2002 Komedi Görsel Efekt 3.8 22,730
2002 Komedi Görsel Efekt 6.7 1,616

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 565,422
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 184,553
2001 Komedi Görsel Efekt 5.9 3,496
2000 Dram Çeşitli 6.9 91

Sofi'nin Dünyası
1999 Dram Çeşitli 5.9 1,745
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (66,388) Supernatural (3,163) Star Trek: Discovery (2,247) The Flash (2,209) Into the Badlands (1,658) Arrow (1,570) The Big Bang Theory (1,473) Vikings (1,298) American Gods (1,223) This Is Us (1,180)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019