Giriş Kayıt
Giancarlo Dellapina

Giancarlo Dellapina


Sesler

Giancarlo Dellapina, sesler.

Zombilerin Şafağı (2004), Zamana Güzellik Kat (2006), Senna (2010), Teldeki Adam (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Giancarlo Dellapino
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Sesler 7.3 10,458
2016 Komedi Sesler 6.9 1,041
2016 Dram Sesler 6.4 542
2016 Belgesel Sesler 8.4 21
2015 Belgesel Sesler 7.3 573
2014 Müzik Çeşitli 8.6 3,988
2014 Gerilim Sesler 4.6 350
2014 Belgesel Sesler 7.0 1,665
2014 Belgesel Sesler 8.2 584
2014 Gerilim Sesler 5.3 1,044
2014 Macera Sesler 6.7 63
2013 Belgesel Sesler 8.4 576
2013 Komedi Sesler 5.9 654
2013 Dram Sesler 6.1 1,569

Ben, Anna
2012 Dram Sesler 6.0 1,757
2012 Belgesel Sesler 7.4 47
2011 Suç Sesler 7.9 6,216

Savaş Atı
2011 Dram Sesler 7.2 134,354
2011 Dram Sesler 7.2 11,245
2011 Dram Sesler 5.4 294
2011 Suç Sesler 4.3 1,091
2010 Suç Sesler 8.5 101,560
2010 Belgesel Sesler 8.6 53,678
2010 Komedi Sesler 7.2 1,094
2010 Suç Sesler 6.6 1,543
2009 Dram Sesler 4.8 226

Benim Adım Aşk
2009 Dram Sesler 7.1 18,167
2009 Dram Sesler 7.0 521
2009 Kısa Metraj Sesler 7.0 224
2009 Suç Sesler 7.1 1,784
2008 Dram Sesler 5.3 858

Teldeki Adam
2008 Belgesel Sesler 7.8 48,691

Sır
2008 Gerilim Sesler 6.5 697
2008 Belgesel Sesler 8.1 308
2008 Dram Çeşitli 6.7 11,103
2007 Dram Sesler 7.1 138
2007 Dram Sesler 6.3 302
2007 Dram Sesler 6.2 293

Zamana Güzellik Kat
2006 Komedi Sesler 7.2 78,917

The Stone Merchant
2006 Dram Sesler 4.4 896
2005 Dram Sesler 5.6 524

Vahiyler
2005 Fantastik Sesler 6.5 1,430

Çakma Başkan Hollywood'da
2004 Komedi Sesler 5.0 2,276
2004 Belgesel Sesler 7.8 2,351
2004 Kısa Metraj Sesler 7.7 9,354

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Sesler 7.9 462,195
2004 Suç Sesler 7.4 296

Five Moons Plaza
2003 Dram Sesler 6.1 682
2001 Suç Sesler 7.4 3,577
2000 Dram Sesler 7.5 1,003
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019