Giriş Kayıt
Jennifer Brass

Jennifer Brass


Sesler

Jennifer Brass, sesler.

Left Behind II: Tribulation Force (2002), The Circle (2002), Treed Murray (2001), (2001) Degrassi: The Next Generation (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Sesler    
2002 Dram Sesler 5.2 3,057
2002 Gerilim Sesler 5.0 508
2001 Dram Sesler 7.4 9,935
2001 Dram Sesler 7.5 1,321

Öfke Yolu
2000 Aksiyon Sesler    
Dizi Altyazıları
The 100 (2,940) Castle Rock (2,375) La casa de papel (1,982) Better Call Saul (1,801) Vikings (1,091) The Sinner (1,054) Sharp Objects (1,020) Preacher (1,003) Westworld (895) Friends (886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018