Giriş Kayıt
Kate Myers

Kate Myers


Yapımcı

Kate Myers, yapımcı.

Doğum (2004), Hayaletler (2010), Lock, Stock... (2000), (2014) İntikam (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntikam
2014 Dram Yapımcı 6.7 31,826
2012 Komedi Yapımcı 6.3 15,382

Hayaletler
2010 Komedi Yapımcı 6.8 1,734

İşkence Okulu
2009 Komedi Yapımcı 5.2 5,777
2007 Dram Yapımcı 6.7 995
2006 Dram Yapımcı 6.6 869

Doğum
2004 Dram Yapımcı 6.1 32,395

Kapışma
2000 Komedi Çeşitli 8.3 699,371
2000 Dram Yapımcı 7.5 990

Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana
1998 Komedi 8.2 481,048
Dizi Altyazıları
Vikings (5,740) Supernatural (2,594) Titans (2,481) The Flash (1,582) The Gifted (1,266) Doctor Who (1,168) The Big Bang Theory (1,026) Outlander (1,026) La Casa de Papel (978) Black Mirror (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018